3 lépésben megvalósítjuk az álmát

Kedvező áron, a megbeszélt határidőre, tapasztalt szakemberekkel együttműködve
szolgaltatasok - kulcsrakeszhazad

1. Tervezés

Minden előzetes papírmunkát elintézünk.

szolgaltatasok - kulcsrakeszhazad

2. Generálkivitelezés

Kulcsrakész állapotban adjuk át az ingatlant.
szolgaltatasok - kulcsrakeszhazad

3. Garanciális felelősségvállalás

Az átadást követően is odafigyelünk Önre.

Tervezés

Minden építészeti munkálatot egy alapos tervezési fázis előz meg. Ilyenkor részletesen feltérképezzük az Ön igényeit, megismerjük a területi adottságokat, elkészítjük a szükséges statikai-, építészeti-, épületgépészeti- és villamossági terveket, összeállítjuk a munkaterveket, meghatározzuk a határidőket, és pontosan felmérjük, hogy mekkora összegre lesz szükségünk a feladatok elvégzéséhez.

A tervezési fázisban két nagyon fontos szempontot tartunk szem előtt – az egyik a költséghatékonyság, a másik pedig az építészeti szempontból szükséges és kihagyhatatlan lépések. Minden esetben arra törekszünk, hogy megtaláljuk közöttük a tökéletes egyensúlyt. Csak így tudjuk biztosítani, hogy kedvező áron kínáljunk minőségi munkát.

tervezes - kulcsrakeszhazad

Generálkivitelezés

Miután a tervezési fázisban minden sikeresen lezajlott, megkezdjük a feladatok látványosabb, „kézzel fogható” részét – természetesen szorosan együttműködve, rendszeresen egyeztetve Önnel. Minden munkafolyamathoz kiválasztjuk a legalkalmasabb szakkivitelezőket, és a teljes építkezés/felújítás alatt felügyeljük a munkájukat. Gondoskodunk róla, hogy minden részfeladat a megbeszélt határidőre elkészüljön, és odafigyelünk rá, hogy a keretösszeget soha ne lépjük át.

Nálunk nincsenek univerzális emberek. Mindenki kizárólag olyan feladatokat lát el, amihez ért, és amivel kapcsolatban szakképesítéssel rendelkezik. Így tudjuk biztosítani, hogy a függőleges valóban függőleges, a vízszintes pedig valóban vízszintes legyen. Kulcsátadásra természetesen csak akkor kerül sor, ha az ingatlan teljes területét alaposan átvizsgáltuk, és statikailag, valamint műszakilag is mindent rendben találtunk.

- Kulcsrakész házad

Garanciális felelősségvállalás

A kulcsátadást követően sem engedjük el az Ön kezét. Nem csak azt fektetjük le a szerződésben, hogy az előzetes terveknek megfelelő ingatlant építünk, hanem vállaljuk, hogy az üzembe helyezést követő 3 évben elhárítjuk az esetlegesen felmerülő problémákat. Önt ezekben az esetekben természetesen semmilyen költség nem terheli.

A garanciális munkálatok mellett a rendszeres felülvizsgálatok elvégzése is a mi feladatunk, emellett pedig elérhetőek maradunk, ha felmerül egy megválaszolandó kérdés, vagy további munkálatokban lehetünk a segítségére.

Miért válasszon minket?

Hátradőlve, idegeskedés nélkül nézheti végig, ahogy testet ölt az elképzelése.

  • \Kedvező áron kínálunk prémium minőséget.
  • \Tapasztalt, megbízható szakemberekkel végeztetjük el a munkálatokat.
  • \Minden elvégzett munkafolyamatot számlával igazolunk.
  • \Pontosan tervezhet a határidőkkel – nincsenek váratlan csúszások.
  • \Pontosan tervezhet a kiadásokkal – nincsenek rejtett költségek.
  • \Bármikor a rendelkezésére állunk, és ellenőrizheti a folyamatokat.
  • \Kizárólag velünk, mindössze egyetlen szerződést kell aláírnia.
  • \Az átadott ingatlan minden négyzetcentiméterére garanciát vállalunk.
Kedvező ár - Kulcsrakész házad

Kedvező csomagajánlatok

Pontos határidők - Kulcsrakész házad

Pontos határidők

Minőségi alapanyagok - Kulcsrakész házad

Minőségi alapanyagok

Tapasztalt szakemberek - Kulcsrakész házad

Tapasztalt szakemberek