3 lépésben megvalósítjuk az álmát

Kedvező áron, a megbeszélt határidőre, tapasztalt szakemberekkel együttműködve

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!
szolgaltatasok - kulcsrakeszhazad

1. Tervezés

Minden előzetes papírmunkát elintézünk.

szolgaltatasok - kulcsrakeszhazad

2. Generálkivitelezés

Kulcsrakész állapotban adjuk át az ingatlant.

szolgaltatasok - kulcsrakeszhazad

3. Felelősségvállalás

Az átadást követően is odafigyelünk Önre.

szolgaltatasok - kulcsrakeszhazad

4. Okosotthon csomag

Otthonát még kényelmesebbé teheti.

Tervezés

Minden építészeti munkálatot egy alapos tervezési fázis előz meg. Ilyenkor részletesen feltérképezzük az Ön igényeit, megismerjük a területi adottságokat, elkészítjük a szükséges statikai-, építészeti-, épületgépészeti- és villamossági terveket, összeállítjuk a munkaterveket, meghatározzuk a határidőket, és pontosan felmérjük, hogy mekkora összegre lesz szükségünk a feladatok elvégzéséhez.

A tervezési fázisban két nagyon fontos szempontot tartunk szem előtt – az egyik a költséghatékonyság, a másik pedig az építészeti szempontból szükséges és kihagyhatatlan lépések. Minden esetben arra törekszünk, hogy megtaláljuk közöttük a tökéletes egyensúlyt. Csak így tudjuk biztosítani, hogy kedvező áron kínáljunk minőségi munkát.

tervezes - kulcsrakeszhazad

Generálkivitelezés

Miután a tervezési fázisban minden sikeresen lezajlott, megkezdjük a feladatok látványosabb, „kézzel fogható” részét – természetesen szorosan együttműködve, rendszeresen egyeztetve Önnel. Minden munkafolyamathoz kiválasztjuk a legalkalmasabb szakkivitelezőket, és a teljes építkezés/felújítás alatt felügyeljük a munkájukat. Gondoskodunk róla, hogy minden részfeladat a megbeszélt határidőre elkészüljön, és odafigyelünk rá, hogy a keretösszeget soha ne lépjük át.

Nálunk nincsenek univerzális emberek. Mindenki kizárólag olyan feladatokat lát el, amihez ért, és amivel kapcsolatban szakképesítéssel rendelkezik. Így tudjuk biztosítani, hogy a függőleges valóban függőleges, a vízszintes pedig valóban vízszintes legyen. Kulcsátadásra természetesen csak akkor kerül sor, ha az ingatlan teljes területét alaposan átvizsgáltuk, és statikailag, valamint műszakilag is mindent rendben találtunk.

+ Okosotthon csomag

Az okosotthon szolgáltatásai az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak, hiszen segítségükkel a mindennapokat könnyebbé és kényelmesebbé tehetjük. Az okosotthon rendszerrel lehetővé válik az otthonunk automatizálása, és ezzel időt takaríthatunk meg, valamint biztonságosabbá tehetjük otthonunkat és életünket. Az alapcsomagunkban olyan okosotthon szolgáltatásokat kínálunk, amelyek a legfontosabbak lehetnek az otthonunk automatizálásához. Az idei szerződéskötőinknek pedig egy teljes okosotthon csomagot ajánlunk, amely magában foglalja a következő elemeket:

 • Kamera rendszer vezérlés
 • Wifis termosztát (klíma, hőszivattyú)
 • Kültéri világítás távoli vezérlés
 • Redőny vezérlés
 • Lakás távoli áramtalanítás
 • Applikációs távoli nyitó nagykapura, garázskapura
 • Wifis füst-és szénmonoxid érzékelés
 • Öntözőrendszer vezérlés
 • Fény- és mozgásérzékelő szenzor
- Kulcsrakész házad

Az alapcsomagunk természetesen igény szerint bővíthető, így mindenki megtalálhatja azokat a szolgáltatásokat, amelyekkel az otthonát még kényelmesebbé teheti. Az okosotthon szolgáltatásaink szakértői segítséggel vannak telepítve és beállítva, így az ügyfeleinknek nem kell aggódniuk az esetleges technikai problémák miatt.

- Kulcsrakész házad

Garanciális felelősségvállalás

A kulcsátadást követően sem engedjük el az Ön kezét. Nem csak azt fektetjük le a szerződésben, hogy az előzetes terveknek megfelelő ingatlant építünk, hanem vállaljuk, hogy az üzembe helyezést követő 3 évben elhárítjuk az esetlegesen felmerülő problémákat. Önt ezekben az esetekben természetesen semmilyen költség nem terheli.

A garanciális munkálatok mellett a rendszeres felülvizsgálatok elvégzése is a mi feladatunk, emellett pedig elérhetőek maradunk, ha felmerül egy megválaszolandó kérdés, vagy további munkálatokban lehetünk a segítségére.

Miért válasszon minket?

Hátradőlve, idegeskedés nélkül nézheti végig, ahogy testet ölt az elképzelése.

 • \Kedvező áron kínálunk prémium minőséget.
 • \Tapasztalt, megbízható szakemberekkel végeztetjük el a munkálatokat.
 • \Minden elvégzett munkafolyamatot számlával igazolunk.
 • \Pontosan tervezhet a határidőkkel – nincsenek váratlan csúszások.
 • \Pontosan tervezhet a kiadásokkal – nincsenek rejtett költségek.
 • \Bármikor a rendelkezésére állunk, és ellenőrizheti a folyamatokat.
 • \Kizárólag velünk, mindössze egyetlen szerződést kell aláírnia.
 • \Az átadott ingatlan minden négyzetcentiméterére garanciát vállalunk.
Kedvező ár - Kulcsrakész házad

Kedvező csomagajánlatok

Pontos határidők - Kulcsrakész házad

Pontos határidők

Minőségi alapanyagok - Kulcsrakész házad

Minőségi alapanyagok

Tapasztalt szakemberek - Kulcsrakész házad

Tapasztalt szakemberek